Sterrenrestaurant Elzele

Sterrenrestaurant in regio Elzele

Home » Sterrenrestaurant Elzele
 Grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart

Wil je graag eens eten in een sterrenrestaurant in de buurt van Elzele in de Vlaamse Ardennen? Kom dan langs bij Les Frères Louise in Etikhove. We zijn bekroond door De Standaard met drie op vier bordjes, dus je bent zeker dat je bij ons verwend wordt. Je geniet van deze gastronomie in een heel gezellig restaurant, waar je je zeker en vast thuis voelt.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

Geniet van ons sterrenrestaurant in regio Elzele in de Vlaamse Ardennen

In ons sterrenrestaurant smul je van gastronomisch eten nabij Elzele in de Vlaamse Ardennen. Dat komt omdat we klassieke gerechten aanbieden die perfect uitgevoerd zijn. Daarnaast vind je ook verschillende gerechten die met een grill zijn gemaakt, daar staan we namelijk om bekend. Je kan niet alleen terecht bij ons voor heerlijke gerechten, maar ook voor de gezelligheid. Bekijk eens de foto’s en je ziet snel waarom je je thuis zal voelen bij ons. Door deze combinatie staan we dan ook bekend als het beste restaurant in de buurt van Elzele.

Laat je bedienen in ons restaurant

Kom langs in ons restaurant nabij Maarkedal in Etikhove en we verzekeren je dat je een fijne ervaring hebt. Omdat we als familie samenwerken, voel je dat ook in de bediening. Geniet van de service, de wijn, het eten en kom langs in ons sterrenrestaurant in Elzele in de Vlaamse Ardennen! Plaats je reservatie via het contactformulier of bel naar +32 495 23 73 06. Maak gerust ook gebruik van het e-mailadres info@les-freres-louise.be en stel al je vragen.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google