
"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Op Sint Valentijnsdag 14/2 zal het aanbod "à la carte" beperkt zijn. Wij danken U voor uw begrip. | |
---|---|
Escargots 'Petits-Gris de Namur' met onze look-persillade | 16 |
Kort geschroeide Ganzenlever met haar garnituren | 32 |
Gegrilde Faeröer Langoustines Sabayon van Kreeftenbisque | 34 |
Noorse Koningskrab Geklaarde Tijmboter | 38 |
Ribeye ‘Oost-Vlaams Wit-rood’ Uit onze Vlaamse Ardennen | 46 |
---|---|
'Bouillabaisse' Langoustine, Kabeljauw, Coquille, Mossel | 46 |
Kabeljauw à l'Ostendaise | 42 |
Kroon van Lomo Ibérico | 38 |
Tournedos Rossini | 49 |
Ravioli 'Secreto' Morieljes, Eekhoorntjesbrood, Parmezaan & Truffel | 38 |
Dame Blanche | 14 |
---|---|
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 16 |
Sabayon | 18 |
La Tarte des demoiselles Tatin | 16 |
Crème Brulée | 12 |
Chocolademousse | 12 |
Sélection 'Callebaut-Vanhaver' | |
Comté 34 maanden gerijpt Vin Jaune Tissot la Vasée ’14 | 16 |
Gorgonzola Gran Reserva Marsala Florio ’20 | 16 |

Menu Winter 2025
AmuseMaison
***
Gegrilde Faeröer Langoustines , Sabayon van Kreeften-Bisque
Langoustines Danoises grillées , Sabayon de Bisque d’Homard
***
Kort geschroeide Ganzenlever met haar garnituren *
Escalope de foie gras d’oie snacké Garnie
***
Couronne ‘Lomo Ibérico’ kroon
Spruitjes, Mange-tout, Bloemkool, puree, Tierenteyn-roomsausje
Choux de Bruxelles, Mange-tout, Chou-fleur, purée, sauce Tierenteyn à la crème
***
La Tarte des demoiselles Tatin
Par table entière - Per Gezelschap 64 p.p.
* Tweede voorgerecht - Deuxième entrée + 20 p.p.
3 Aangepaste wijnen - Vins assortis 34 p.p.
(Voor/Entrée - Hoofd/Plat - Dessert)