"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Bouchot mosseltjes Riesling & Saffraanroom | 26 |
---|---|
Gefrituurde Pijlinktvis met huisgemaakte Tartaar | 27 |
Flammekueche | 25 |
Manchego & Ibérico Kroketten | 29 |
Krokant Gebakken Saint-Maure Spekjasje - Vinaigrette van Appel en Framboos | 29 |
Carpaccio van Gamba Tarama & fijne Olijfolie | 28 |
Open Ravioli met Handgepelde Grijze Garnalen Bieslooksausje en Azerbeidzjaanse Kaviaar | 42 |
Kastanjechampignons Anjovisboter & Toast | 25 |
Gegrilde Langoustines Wild gevangen rond Faeröer, met Kretenzische Chania-Olijfolie | 42 |
Gekozen door Culinair Top recensent Bruno Vanspauwen als één van zijn vijf Onvergetelijke gerechten! Waar wij als kleine familiezaak tussen illustere namen hebben mogen staan als "La Butte aux Bois, Rizoom, Bar Bask & Hertog Jan" |
Zeeduivel Prei, Groene Pepersaus & handgesneden Frietjes | 42 |
---|---|
Zeetong Meunière | 48 |
Onglet de Boeuf à léchalotte | 36 |
Lamscurry Courgette farcie - Parelcouscous | 32 |
Varkensschenkel Bieslookpuree & Witloofgratin | 35 |
Fettuccine ai Frutti di Mare | 38 |
Soufflé Glacé au Grand Marnier | 17 |
---|---|
Appel Beignet Geflambeerd met Calvados | 16 |
Dame Blanche | 15 |
Sorbet van Bloedappelsien met Mandarine Napoléon | 16 |
Crêpe Suzette | 19 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 16 |
Sabayon | 19 |
Menu Les Frères
Amuse Maison
***
Coquilles St.-Jacques
Lookbotercroutons & gekonfijte kerstomaatjes
Croûtons au beurre à l’ail & tomates cerises confites
***
Trou Normand
***
Mechelse Koekoek - Coucou de Malines
Portobello - Sherrysaus - Amandelkroket
Portobello - sauce Sherry - pomme Amandine
***
Crème brulée
Par table entière - Per Gezelschap 89,- p.p.
Aangepaste wijnen Voor & Hoofdgerecht
Vins assortis Entrée & Plat 20,- p.p.
Suggesties
Mousserend
WIT
ROOD
Exclusieve rode wijnen en kelderresten