"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Hopscheuten met daslook & een gepocheerd eitje | 42 |
---|---|
Argentijnse Gamba’s met groene asperges en een basilicum-citroensausje | 30 |
Rundsmerg Lyonnaise | 25 |
Mechelse Aperges à la Flamande | 32 |
Mechelse Asperges met gerookte Zalm & Hollandaise | 35 |
Pomme Moscovite ratte du Touquet en 20g. Kaspische Kaviaar | 52 |
Linguini alla Carbonara con Guanciale e Pecorino | 33 |
---|---|
Zeetong Meunière | Dagprijs |
Skreifilet met prei, grijze Garnalen en een mousseline van Quintine | 38 |
Runds-Tagliata Oost-Vlaams Wit-Rood uit de Vlaamse Ardennen | 42 |
Duif van het Pays des collines met morieljes & périgourdine | 48 |
Kalfsnier geflambeerd met Cognac in een Mosterd-roomsausje | 39 |
Côte à l’os Béarnaise Holstein 2cvts. | 92 |
Soufflé glacé au grand Marnier | 17 |
---|---|
Sabayon | 19 |
Dame Blanche | 15 |
Moelleux au chocolat & crème Anglaise | 15 |
Appelbeignet met vanille-ijs geflambeerd in Calvados | 16 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 14 |
Coupe vanillle-ijs met amarena kersen en Kirsch | 17 |
Menu Les Frères
Kaspische Kaviaar - Caviar Caspienne
***
Risotto met Truffel en groene asperges
Risotto à la Truffe et asperges vertes
***
Trou Normand Maison
***
Duo van Zeetong en Kreeft beurre blanc
Duo de Sole et Homard sauce beurre blanc
***
Tarte tatin & vanille
***
Koffie - Café
Par table entière - Per Gezelschap 98,- p.p.
Aangepaste wijnen Voor & Hoofdgerecht
Vins assortis Entrée & Plat 24,- p.p.
Suggesties
Mousserend
WIT
ROOD
Exclusieve rode wijnen en kelderresten