
"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Gegrild Brasvar Buikspek bloemkoolcrème, hazelnoot & kruidensalade | 24 |
---|---|
Gegrilde Lamskroon tuinboontjes, crème van gegrilde wortel, rode wijnsaus & krieltjes | 49 |
Rillettes van Ossenstaart Traag gegaard in Liefmans Goudenband & Oude Geuze | 18 |
Oesters “Irish Mór” | 27 |
Gegrilde kreeft met huisgemaakte kruidenlookboter | 68 |
Escargots "petit gris de Namur" huisgemaakte kruidenlookboter | 20 |
Op houtskool gegrilde langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina! | |
Wij werken alle dagen vers. Hierdoor kan het gebeuren dat sommige gerechten niet altijd beschikbaar zijn. |
Roereitje met zure room “Caspian Caviar” (20g.) of verse zwarte Truffel | 39 |
---|---|
Terrine van Ganzenlever brioche, vijg, & confituur van appel, vanille en Calvados | 31 |
Gegrilde halve kreeft met huisgemaakte kruidenlookboter | 38 |
Op houtskool gegrilde gamba's met fris slaatje en tartaar | 28 |
Huisgemaakt(e) garnaalkroketje(es) Met gefrituurde peterselie | 16 - 24 |
Op houtskool gegrilde langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina. |
Gebakken Lotte Mechelse Asperges, grijze Garnalen, Karnemelkmousseline, beurre noissette | 42 |
---|---|
Kalfsribstuk gegrilde Sucrine, Blackwell en puree | 38 |
Op houtskool gegrilde “Tagliata” tomaat-rucola slaatje en verse frietjes Blanc Bleu - Simmental | 37 - 43 |
Krokant gebakken zeetong fris slaatje en verse puree | 44 |
Gebakken kalfsnieren "Louise" Cognac-mosterdsaus en frietjes | 31 |
Op houtskool gegrilde gamba’s met een fris slaatje en tartaarsaus | 40 |
Côte à l'os (2 pers.) - Irish Hereford 80 - Limousin dry-aged 95 |
Moelleux au Chocolat | 14 |
---|---|
Appeltaartje met een bolletje huisgemaakt vanille ijs | 14 |
Sabayon met marsala en vanille ijs | 16 |
Huisbereide advocaat met of zonder vanille ijs | 14 |
Dame Blanche | 12 |
Irish Coffee | 14 |
Coupe Colonel | 14 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 14 |
Crêpes Suzette | 17 |
Comté Garni Vin Jaune, Dom. Mouillard 2015 | 16 |

Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel
Suggesties
Mousserend
WIT
ROOD
Exclusieve rode wijnen en kelderresten