
"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Oesters "Irish Oysrí" | 14 |
---|---|
Asperges à la Flamande | 20 |
Op houtskool gegrilde Gamba’s Chimichurri | 22 |
Onze Ambachtelijke Garnaalkroketten "Louise" | 24 |
Carpaccio van “Oost-Vlaams Witrood” uit onze Vlaamse Ardennen | 20 |
Blini's "Imperial Heritage" | 58 |
Graag laten wij U de keuze tussen | |
Russian Tradition | |
“Subtiele botercrème, licht, bijna bloemig. Volle, zijdezachte smaak” | |
Connoisseurs | |
“Kaviaar met karakter, verfijnd & ziltig, fris en romig, zachte nootachtige smaak” |
Op houtskool gegrilde Côte à l'os van ‘ Oost-Vlaams Wit-rood ’ Uit onze Vlaamse Ardennen | 46 |
---|---|
Asperges à la Flamande | 32 |
Tarbot | 38 |
Op houtskool gegrilde Gamba’s Chimichurri | 32 |
Pasta Vongolé | 30 |
Surprise au chocolat la framboise et à la meringue | 14 |
---|---|
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 16 |
Crème Brulée | 12 |
Moelleux au Chocolat | 12 |
Pastel de Nata | 12 |
Sélection 'Callebaut-Vanhaver' | |
Comté 38 maanden gerijpt Vin Jaune Tissot la Vasée ’14 | 16 |
Gorgonzola Gran Reserva Marsala Vecchieflorio ’20 | 16 |

Menu Lente
Amuse Maison
***
Onze ambachtelijk gemaakte Garnaalkroket
Notre Croquette de Crevettes Artisanal
***
Vitello Tonnato *
***
Lamskroontje
***
Coupe Aardbei
Par table entière - Per Gezelschap 64 p.p.
* Tweede voorgerecht - Deuxième entrée + 15 p.p.
2 Aangepaste wijnen - Vins assortis 24 p.p.
( Voor - Entrée & Plat - Hoofd )
Suggesties
Mousserend
WIT
ROOD
Exclusieve rode wijnen en kelderresten