
"Een culinair rustpunt na een uitstap in de streek..." Les Frères Louise is een rustiek restaurant temidden de alpages van het Toscane van het noorden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Menu
Suggesties
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert
Lunch - Keuze van de Chef Op Maandagmiddag, Donderdagmiddag & Vrijdagmiddag Voorgerecht & Hoofdgerecht | 37 |
---|---|
Kreeftenbisque | 25 |
Grijspoot-Patrijs Beschikbaarheid afhankelijk van de Jacht | 58 |
Drie maal Kaviaar Van aubergine, Citroenkaviaar, en Kaspische Kaviaar | 35 |
Kortgebakken merg en ganzelever met croutons in beurre maitre d’hôtel | 28 |
Op houtskool gegrilde Dry aged Côte à l’os voor twee met 3 sausjes Béarnaise, poivre mignonette & bleu Danois. Holstein ou / of Black Angus uit de Vlaamse Ardennen | 99 |
Op houtskool gegrilde Langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina! |
Roereitje met zure room “Caspian Caviar” (20g.) of verse zomertruffel | 39 |
---|---|
Handgesneden gerookte Zalm | 27 |
Rundstartaar van Simmenthal met Kaviaar | 38 |
Op houtskool gegrilde wildgevangen Gambas met zomerse agrumsalade | 28 |
Geflambeerde Zeeuwse Mosselen met zure room en verse kruiden | 22 |
Op houtskool gegrilde langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina. |
Filet-Pur Rossini | 52 |
---|---|
Irish Rib-Eye met béarnaisesaus en handgesneden frietjes | 46 |
Zeetong Meunière | 45 |
Koninginnenhapje van Hoevekip & Truffel | 35 |
Kabeljauw Florentine | 39 |
Een Hammetje uit eigen streek Schenkel met Gentse Graanmosterd & Trappist-Knolselderpuree | 32 |
Zeeuwse Mosselen natuur | 32 |
Kreeft op houtskool gegrild met Normandische beurre blanc van de chef | 68 |
ijs-soufflé van Grand Marnier | 16 |
---|---|
Crêpes "Comédie Française" | 18 |
Aardbeien Romanov en slagroom | 16 |
Sabayon voor 2 (op het einde van de service) | 38 |
Mi-cuit met zwarte chocolade en Isigny sainte mère boter | 15 |
Patisseriedessert | 18 |
Onze selectie gerijpte kazen | 19 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 14 |

Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel
Suggesties
Mousserend
WIT
ROOD
Exclusieve rode wijnen en kelderresten