Restaurant met terras Elzele

Restaurant met terras in de buurt van Elzele

Home » Restaurant met terras Elzele
 Grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart
grillgerecht Les Frères Louise

Wil je graag culinair genieten in een restaurant met een zonnig terras in de omgeving van Elzele? Dan breng je best een bezoek aan Les Frères Louise. Je vindt bij ons nog zoveel meer dan alleen een gezellig terras. We verrassen je met heerlijke gerechten en een familiale sfeer wanneer je gezellig in het zonnetje zit te genieten.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

We bieden je in ons restaurant met terras nabij Elzele heerlijke momenten

Als je op zoek bent naar gezelligheid, dan ben je welkom bij ons. In ons restaurant met terras in de buurt van Elzele vind je namelijk een aangename en huiselijke sfeer. Daarbovenop serveren we een eerlijke verzorgde keuken en dat maakt je ervaring bij ons eenvoudig, maar overheerlijk. Onze zaak onderscheid zich door de zorg die we leggen in onze gerechten. Je vindt de klassieke Vlaamse keuken, waar extra liefde wordt in gestoken. Daarnaast grillen we ook op een lichtgastronomische wijze, wat voor interessante gerechten zorgt.

Grill, wine and more..

Gezelligheid en gastronomie combineren tussen de rollende heuvels van de Vlaamse Ardennen. Bekijk ons menu en je ontdekt allemaal gerechten met een speciaal extraatje in ons restaurant nabij Maarkedal. Boek je tafel en geniet van ons familiaal restaurant! We zijn bereikbaar via +32 495 23 73 06.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google