Restaurant met terras Elzele

Restaurant met terras in de buurt van Elzele

Exclusief grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart
grillgerecht Les Frères Louise

Wil je graag culinair genieten in een restaurant met een terras in de omgeving van Elzele? Dan breng je best een bezoek aan Les Frères Louise in Etikhove. Je vindt bij ons nog zoveel meer dan alleen een gezellig terras. We verrassen je met heerlijke gerechten en een familiale sfeer wanneer je gezellig op ons terras zit te genieten.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

We bieden je in ons restaurant met terras nabij Elzele heerlijke opties aan

Als je op zoek bent naar gezelligheid, dan ben je welkom bij ons. In ons restaurant met terras in de buurt van Elzele vind je namelijk een aangename en huiselijke sfeer. Daarbovenop serveren we gastronomisch eten en dat maakt je ervaring in ons restaurant compleet. Ons sterrenrestaurant is zo gastronomisch door de extra zorg die we leggen in onze gerechten. Je vindt de klassieke Vlaamse keuken, maar er wordt extra liefde in gestoken. Daarnaast grillen we ook op een gastronomische wijze, wat voor interessante gerechten zorgt.

Vraag naar onze speciale gerechten

We zijn het beste restaurant met een terras in Etikhove in de buurt van Elzele omdat we gezelligheid en gastronomie combineren. Bekijk ons menu en je ontdekt allemaal gerechten met een speciaal extraatje in ons restaurant nabij Maarkedal. Boek je tafel via en geniet van ons familiaal restaurant! We zijn bereikbaar via het contactformulier en het e-mailadres info@les-freres-louise.be. Bel ook naar +32 495 23 73 06.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google