Onze Familie
We believe in …
Here’s comes the vision. We can help you with the following: Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.
Wij heten je graag welkom in ons sfeervol restaurant. Met onze hele familie staan we jullie graag ten dienste.
Van droom...
Naar gevierde keuken
De chef wijdt al zijn talent aan het foutloos uitvoeren van klassieke gerechten waar iedereen dol op is. De garnaalkroket, een perfecte zeetong, kalfsniertjes, terrine van ganzenlever of één van onze gevierde grill-gerechten, hier proeft u de traditionele keuken, verzorgd tot in de puntjes.
Meet the family
Laurent
Het is voor mij een grote eer om deel uit te maken van de familie die het team vormt van restaurant Les frères Louise. Nadat ik tijdens mijn 20-jarige carrière als chef-kok, in veel verschillende zaken, heel wat fornuizen heb laten gloeien, zal ik hier mijn bagage vol recepten en ambitieuze ideeën neerzetten . Ik kijk nu al uit naar de prachtige culinaire en menselijke ervaringen die we samen zullen verkennen in deze prachtige plek die pure gastronomie ademt. Ik zeg jullie alvast met ontzettend veel enthousiasme tot zeer binnenkort!
Laurent Mertens
Chef de Cuisine
Katrien
Met plezier zorg ik er voor dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Een vriendelijk woord, een perfecte bediening in een familiale sfeer, een cosy plek in een prachtige streek. Uit eten moet een heerlijk avontuur zijn. Kom en geniet!
Laurenz
Wijn is mijn passie, onze wijnkaart is tegelijk verrassend en vernieuwend.
Proeven en aankopen is een boeiende zoektocht. Let me surprise you!
Roman
Dagelijks klaar staan om samen met ons familie-team het beste te maken van de bediening en organisatie.
Mijn key woord is “Service”.
”De meeste goede koks willen de wereld verbazen met eigen creaties. Hier doen ze het anders: in plaats van zelf te willen schitteren, laten ze hun klanten stralen van geluk.”
Bruno Vanspauwen
De Standaard
”Stielkennis, trots en passie.”
Femke Vandevelde
De Morgen
”Een culinaire en vineuze Ode aan de Vlaamse Ardennen”
”Alles was perfect, de cuisson, de kruiding, de balans van smaken, een buitengewoon moment”
Eric Boschman
Moustique