La Cave des Frères

La Cave des Frères, laat U verrassen...

Verdiep U in de eigenzinnige keuze van onze Sommelier

Maak kennis met onze Originele Selectie

Inmiddels is het 10 jaar geleden dat ik besloot om een Wijnkelder uit te bouwen voor mijn Mama & Tante. Ik bevond mij toen als Jonge liefhebber in een  Gerenommeerd wijnlandschap, met tal van Getalenteerde Sommeliers & Exceptionele Wijnkaarten rondom ons. Fingerspitzengefühl leidde mij tot het uitbouwen van een eigen stijl die zich profileert door een alternatief te bieden voor de uitmuntende maar, veelal Klassiek geïnspireerde Selecties in de Regio.

Als Autodidact kon ik mij met een free mind laten inspireren. Mijn Vader nam mij mee op reis doorheen Europa om mijn Passie te cultiveren, & terug in de Heimat was het Dimitri Bonte (Start2Taste) aan wie ik een groot deel van mijn kennis schatplichtig ben. Last but not least werd ik op ondergedompeld, door mijn beide beste vrienden Carla Lampis & Laurent Guichardaz, in Cogne (Valle D’Aosta) in een visie op wijn vanuit een geheel uniek Italiaans perspectief.

Nu weid ik mij met overgave aan U. Kom kennis maken met wat ik heb mogen assimileren over de jaren. Regaleer U in het verhaal achter iedere door hard labeur bekomen wijn & de fantastische persoonlijkheden die hen creëerden.

COVID19 TAKE AWAY

Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.

"De sommelier die een hoogst originele en boeiende wijnkaart heeft samengesteld, waarover hij met een aanstekelijke flair en passie vertelt: een plezier voor elke wijnliefhebber, die alleen al om die reden eens naar dit restaurant moet komen"

Bruno Vanspauwen

Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel

Zijn we volzet? Ga zeker even kijken bij Les Soeurs Louise, onze zuster-brasserie even verderop.

Menu

Het fiere en gastvrije Louise staat garant voor een beloftevolle productkeuken in een warme familiesfeer.