
Verdiep U in de eigenzinnige keuze van onze Sommelier
Maak kennis met onze Originele Selectie
Inmiddels is het 10 jaar geleden dat ik besloot om een Wijnkelder uit te bouwen voor mijn Mama & Tante. Ik bevond mij toen als Jonge liefhebber in een Gerenommeerd wijnlandschap, met tal van Getalenteerde Sommeliers & Exceptionele Wijnkaarten rondom ons. Fingerspitzengefühl leidde mij tot het uitbouwen van een eigen stijl die zich profileert door een alternatief te bieden voor de uitmuntende maar, veelal Klassiek geïnspireerde Selecties in de Regio.
Als Autodidact kon ik mij met een free mind laten inspireren. Mijn Vader nam mij mee op reis doorheen Europa om mijn Passie te cultiveren, & terug in de Heimat was het Dimitri Bonte (Start2Taste) aan wie ik een groot deel van mijn kennis schatplichtig ben. Last but not least werd ik op ondergedompeld, door mijn beide beste vrienden Carla Lampis & Laurent Guichardaz, in Cogne (Valle D’Aosta) in een visie op wijn vanuit een geheel uniek Italiaans perspectief.
Nu weid ik mij met overgave aan U. Kom kennis maken met wat ik heb mogen assimileren over de jaren. Regaleer U in het verhaal achter iedere door hard labeur bekomen wijn & de fantastische persoonlijkheden die hen creëerden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Enkele indrukken


Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel
Zijn we volzet? Ga zeker even kijken bij Les Soeurs Louise, onze zuster-brasserie even verderop.
Menu
Lunch - Keuze van de Chef Op Maandagmiddag, Donderdagmiddag & Vrijdagmiddag Voorgerecht & Hoofdgerecht | 37 |
---|---|
Kreeftenbisque | 25 |
Grijspoot-Patrijs Beschikbaarheid afhankelijk van de Jacht | 58 |
Drie maal Kaviaar Van aubergine, Citroenkaviaar, en Kaspische Kaviaar | 35 |
Kortgebakken merg en ganzelever met croutons in beurre maitre d’hôtel | 28 |
Op houtskool gegrilde Dry aged Côte à l’os voor twee met 3 sausjes Béarnaise, poivre mignonette & bleu Danois. Holstein ou / of Black Angus uit de Vlaamse Ardennen | 99 |
Op houtskool gegrilde Langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina! |
Roereitje met zure room “Caspian Caviar” (20g.) of verse zomertruffel | 39 |
---|---|
Handgesneden gerookte Zalm | 27 |
Rundstartaar van Simmenthal met Kaviaar | 38 |
Op houtskool gegrilde wildgevangen Gambas met zomerse agrumsalade | 28 |
Geflambeerde Zeeuwse Mosselen met zure room en verse kruiden | 22 |
Op houtskool gegrilde langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 38 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina. |
Filet-Pur Rossini | 52 |
---|---|
Irish Rib-Eye met béarnaisesaus en handgesneden frietjes | 46 |
Zeetong Meunière | 45 |
Koninginnenhapje van Hoevekip & Truffel | 35 |
Kabeljauw Florentine | 39 |
Een Hammetje uit eigen streek Schenkel met Gentse Graanmosterd & Trappist-Knolselderpuree | 32 |
Zeeuwse Mosselen natuur | 32 |
Kreeft op houtskool gegrild met Normandische beurre blanc van de chef | 68 |
ijs-soufflé van Grand Marnier | 16 |
---|---|
Crêpes "Comédie Française" | 18 |
Aardbeien Romanov en slagroom | 16 |
Sabayon voor 2 (op het einde van de service) | 38 |
Mi-cuit met zwarte chocolade en Isigny sainte mère boter | 15 |
Patisseriedessert | 18 |
Onze selectie gerijpte kazen | 19 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 14 |
Het fiere en gastvrije Louise staat garant voor een beloftevolle productkeuken in een warme familiesfeer.