Verdiep U in de eigenzinnige keuze van onze Sommelier
Maak kennis met onze Originele Selectie
Inmiddels is het 10 jaar geleden dat ik besloot om een Wijnkelder uit te bouwen voor mijn Mama & Tante. Ik bevond mij toen als Jonge liefhebber in een Gerenommeerd wijnlandschap, met tal van Getalenteerde Sommeliers & Exceptionele Wijnkaarten rondom ons. Fingerspitzengefühl leidde mij tot het uitbouwen van een eigen stijl die zich profileert door een alternatief te bieden voor de uitmuntende maar, veelal Klassiek geïnspireerde Selecties in de Regio.
Als Autodidact kon ik mij met een free mind laten inspireren. Mijn Vader nam mij mee op reis doorheen Europa om mijn Passie te cultiveren, & terug in de Heimat was het Dimitri Bonte (Start2Taste) aan wie ik een groot deel van mijn kennis schatplichtig ben. Last but not least werd ik op ondergedompeld, door mijn beide beste vrienden Carla Lampis & Laurent Guichardaz, in Cogne (Valle D’Aosta) in een visie op wijn vanuit een geheel uniek Italiaans perspectief.
Nu weid ik mij met overgave aan U. Kom kennis maken met wat ik heb mogen assimileren over de jaren. Regaleer U in het verhaal achter iedere door hard labeur bekomen wijn & de fantastische persoonlijkheden die hen creëerden.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel
Zijn we volzet? Ga zeker even kijken bij Les Soeurs Louise, onze zuster-brasserie even verderop.
Menu
[table “20” not found /]
Bouchot mosseltjes Riesling & Saffraanroom | 26 |
---|---|
Gefrituurde Pijlinktvis met huisgemaakte Tartaar | 27 |
Flammekueche | 25 |
Manchego & Ibérico Kroketten | 29 |
Krokant Gebakken Saint-Maure Spekjasje - Vinaigrette van Appel en Framboos | 29 |
Carpaccio van Gamba Tarama & fijne Olijfolie | 28 |
Open Ravioli met Handgepelde Grijze Garnalen Bieslooksausje en Azerbeidzjaanse Kaviaar | 42 |
Kastanjechampignons Anjovisboter & Toast | 25 |
Gegrilde Langoustines Wild gevangen rond Faeröer, met Kretenzische Chania-Olijfolie | 42 |
Gekozen door Culinair Top recensent Bruno Vanspauwen als één van zijn vijf Onvergetelijke gerechten! Waar wij als kleine familiezaak tussen illustere namen hebben mogen staan als "La Butte aux Bois, Rizoom, Bar Bask & Hertog Jan" |
Zeeduivel Prei, Groene Pepersaus & handgesneden Frietjes | 42 |
---|---|
Zeetong Meunière | 48 |
Onglet de Boeuf à léchalotte | 36 |
Lamscurry Courgette farcie - Parelcouscous | 32 |
Varkensschenkel Bieslookpuree & Witloofgratin | 35 |
Fettuccine ai Frutti di Mare | 38 |
Soufflé Glacé au Grand Marnier | 17 |
---|---|
Appel Beignet Geflambeerd met Calvados | 16 |
Dame Blanche | 15 |
Sorbet van Bloedappelsien met Mandarine Napoléon | 16 |
Crêpe Suzette | 19 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 16 |
Sabayon | 19 |
Het fiere en gastvrije Louise staat garant voor een beloftevolle productkeuken in een warme familiesfeer.