Grill restaurant Vlaamse Ardennen

Voor de grill een restaurant in de Vlaamse Ardennen

Exclusief grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart
grillgerecht Les Frères Louise

Wil je graag eten, dat met een grill bereid, is gaan degusteren in een restaurant in de Vlaamse Ardennen? Dan ben je welkom bij Les Frères Louise in Etikhove nabij Doornik. We serveren je eerlijk en heerlijk eten. Naast de gastronomische grillgerechten, serveren we er voor jou ook bijpassende wijnen.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

Proef de grill in ons restaurant in de Vlaamse Ardennen

Als je op zoek bent naar een gezellig sterrenrestaurant in De Vlaamse Ardennen, moet je niet verder zoeken. We weten namelijk hoe we je met smakelijke gerechten verwennen. Ons menu biedt allemaal gastronomisch eten aan in ons restaurant in de Vlaamse Ardennen dat met een grill bereid wordt. Je vindt allemaal Vlaamse gerechten die perfect op smaak zijn gebracht in ons gezellig restaurant. We gebruiken ook alleen verse ingrediënten in het beste restaurant nabij Elzele. Naast het heerlijk eten, vind je in ons familierestaurant heel wat gezelligheid. Je kan bijvoorbeeld buiten op het terras zitten genieten tijdens het eten en drinken.

Plaats je reservatie

Je vindt op ons menu verschillende gerechten die met een grill bereid zijn op een gastronomische wijze in ons restaurant in de Vlaamse Ardennen. Reserveer een tafel in ons restaurant nabij Maarkedal in Etikhove en we verrassen je met heerlijke opties! Contacteer ons via het nummer +32 495 23 73 06 of stuur een e-mail naar info@les-freres-louise.be.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google