Gastronomisch eten Elzele

Gewoon lekker tafelen nabij Elzele

Home » Gastronomisch eten Elzele
 Grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart
grillgerecht Les Frères Louise

Zin in grill in de Vlaamse Ardennen? Dan ben je welkom bij Les Frères Louise. We serveren je eerlijk en heerlijk eten. Bij de verfijnde grillgerechten, verrassen we U graag met bijpassende wijnen.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

Proef de grill in ons restaurant in de Vlaamse Ardennen

We staan bekend om de grillgerechten van ons restaurant, net zoals onze wijnkaart. Je ontdekt klassiekers op een gastronomische wijze, maar ook vernieuwende bereidingswijzen. Zo verrassen we je steeds in ons gezellig restaurant met terras. Klassiek en kunstzinnig ingericht met allerlei aangename elementen zoals onze drie laaiende haardvuren. Als je bij ons binnenkomt, voelt het vast en zeker als thuiskomen. Ben je daarnaast benieuwd naar onze wijnkennis? Je vindt verschillende Europese wijnen, die je vast en zeker smaken. Bij ons worden er alleen verse ingrediënten gebruikt, om zo het beste eten te creëren. We nodigen je graag uit in onze Brasserie tussen Kluisbergen en Schorisse nabij Elzele om van een aangenaam moment in de Vlaamse Ardennen te genieten.

Contacteer ons voor een reservatie

De Vlaamse keuken preparen wij op een exclusieve en heerlijke manier in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ons team doet er alles aan zodat je je op je gemak voelt. Neem contact op met ons restaurant in regio Maarkedal! Je kan ons bereiken op +32 495 23 73 06.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google