Gastronomisch eten Elzele

Gastronomisch eten nabij Elzele

Exclusief grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart
grillgerecht Les Frères Louise

Ga je graag eens gastronomisch eten nabij Elzele in de Vlaamse Ardennen? Dan ben je altijd welkom bij Les Frères Louise in Etikhove nabij Doornik. Je vindt heerlijke Vlaamse gerechten die perfect uitgevoerd worden in onze keuken. We bieden je daarnaast ook gezelligheid aan in het familierestaurant.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

Proef de grill in ons restaurant in de Vlaamse Ardennen

We staan bekend om de grillgerechten van ons restaurant, net zoals onze wijnkaart. Je ontdekt klassiekers op een gastronomische wijze, maar ook vernieuwende bereidingswijzen. Zo verrassen we je steeds in ons gezellig restaurant met terras. Het is klassiek ingericht met allerlei aangename elementen zoals een haard. Als je bij ons binnenkomt, voelt het vast en zeker als thuiskomen. Ben je daarnaast benieuwd naar onze wijnkennis? Je vindt verschillende Europese wijnen, die je vast en zeker smaken. Bij ons worden er alleen verse ingrediënten gebruikt, om zo het beste eten te creëren. We nodigen je graag uit in ons sterrenrestaurant in Etikhove nabij Elzele om van gastronomisch eten van de Vlaamse Ardennen te genieten.

Contacteer ons voor een reservatie

De Vlaamse keuken preparen wij op een exclusieve en heerlijk manier. Als beste restaurant in de buurt van Elzele in de Vlaamse Ardennen verwelkomen we je dan ook graag om van gastronomisch eten te genieten. Profiteer niet alleen van het heerlijk eten, maar ook van de gezellige sfeer. Ons team doet er alles aan zodat je je op je gemak voelt. Neem contact op met ons restaurant in regio Maarkedal! Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@les-freres-louise.be of bel naar +32 495 23 73 06.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google