
La Cave des Frères propose une généreuse sélection de vins fins d’Europe : France, Allemagne...
Découvrez notre cellier
Dix ans se sont écoulés depuis que j’ai pris la décision de créer une cave à vin pour ma mère et ma tante. À l’époque, j’étais un jeune amateur évoluant dans un paysage vinicole respecté, entouré de sommeliers talentueux et de cartes de vin extraordinaires. Avec intuition et sensibilité, j’ai su développer un style propre qui offrait une alternative aux sélections excellentes mais souvent classiquement inspirées de la région.
En autodidacte, j’avais la liberté de me laisser inspirer. Mon père m’a emmené en voyage à travers l’Europe pour nourrir ma passion. De retour dans mon pays natal, je dois beaucoup à Dimitri Bonte (Start2Taste) pour le partage de son savoir. Et n’oublions pas mes meilleurs amis, Carla Lampis et Laurent Guichardaz, qui m’ont plongé à Cogne (Valle D’Aosta), où j’ai découvert une perspective italienne unique sur le vin.
Maintenant, je tourne mon attention vers vous. Venez découvrir ce que j’ai capturé au fil de ces années. Laissez-vous emporter par l’histoire derrière chaque vin obtenu grâce à un dur labeur, et faites connaissance avec les personnalités fantastiques qu’ils ont créées.
COVID19 TAKE AWAY
Na reservatie af te halen op vrijdag van 17u. tot 19u. & zaterdag van 16u. tot 18u.
Bestellingen worden afgesloten woensdag om 20u.
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Escargots petit gris de Namur met huisbereide kruidenlookboter | — €12 |
---|---|
Artisanale garnaalkroket(ten) met fris slaatje en gefrituurde peterselie | — €10 |
Terrine van ganzenlever met rozijnen-brioche toast en gelei van | — €18 |
Asperges op z’n Vlaams zonder garnaaltjes met garnaaltjes (+€3) | — €13 |
Quelques impressions


Check beschikbaarheid &
reserveer jouw tafel
Zijn we volzet? Ga zeker even kijken bij Les Soeurs Louise, onze zuster-brasserie even verderop.
Menu
Kort geschroeide Ganzenlever & Runderbeenmerg met ‘beurre Marchand de Vin' | 30 |
---|---|
Hazenrug Harlekijn uit lokaal afschot (Rijks-Vlaanderen) Beschikbaarheid naargelang de Jacht Dit weekend 18 stuks beschikbaar | 49 |
Fazant à la Brabançonne Dit weekend 12 Hennen & 14 Hanen | 41 |
Roereitje met 'Caspian Caviar' 20g. | 59 |
Kikkerbillen Persillade | 29 |
Op houtskool gegrilde Langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 40 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina! |
Terrine van Ganzenlever | 39 |
---|---|
Roerei met ‘Caspian Caviar’ 20gr | 52 |
Op houtskool gegrilde langoustines Verkozen tot één van de vijf Onvergetelijke Gerechten van 2021 volgens Culinair recensent Bruno Vanspauwen!!! | 40 |
Lees het volledige artikel op onze Facebookpagina. |
Paling in't groen | 39 |
---|---|
Zeetong Meunière | 45 |
Kabeljauwhaasje 'Florentine' | 40 |
Runderribeye van Oost-Vlaams Wit-Rood Uit de Vlaamse Ardennen met béarnaise en handgesneden frietjes | 45 |
Filet van Hazenrug 'Harlekijn' | 49 |
Fazant à la Brabançonne | 41 |
Gerijpte Holstein op het Houtvuur (2cvts) | 92 |
ijs-soufflé van Grand Marnier | 17 |
---|---|
Sorbet van Bloedappelsien 'Mandarine Napoléon' | 13 |
Appel-Beignet vanille-ijs geflambeerd in Calvados | 16 |
Sabayon voor 2 (op het einde van de service) | 38 |
Coupe huisbereide advocaat | 16 |
In fijne Rode wijn gepocheerde Peer | 16 |
Stilton Pineau des Charentes Château Beaulon Ruby 10y. Comté (35m.) "Vin Jaune" Enjingi Kasna Berba 2010 Salers Braeckman Single Grain Whisky 13y. Vintage 2007 | 16 |
Rüdesheimer Kaffee Mit Asbach Uralt 3y. aus Rüdesheim am Rhein | 14 |
Het fiere en gastvrije Louise staat garant voor een beloftevolle productkeuken in een warme familiesfeer.