Beste restaurant Elzele

Het beste restaurant in regio Elzele

Home » Beste restaurant Elzele
 Grillrestaurant
Familiale sfeer
Originele wijnkaart

Wil je het beste restaurant bezoeken in de buurt van Elzele? Dan heten we je bij Les Frères Louise in Etikhove welkom. We serveren klassieke Vlaamse gerechten die perfect uitgevoerd worden. Naast het heerlijk eten bieden we ook een gezellige omgeving aan. Het is zo ontworpen dat het aanvoelt als je thuis.

Heb je een vraag? Neem telefonisch contact op!

Geniet van het beste restaurant in de buurt van Elzele

Je vindt bij ons gastronomisch eten, maar dan van de klassieke keuken. Geniet van gerechten zoals garnaalkroketten en asperges.  Die zijn volledig gemaakt zoals het hoort, maar je vindt ook grillgerechten in het beste restaurant nabij Elzele. Dit zijn niet zomaar iets op de grill leggen, maar we serveren een doordacht gerecht met verse ingrediënten waar je je vingers bij aflikt. De Standaard is ook overtuigd van onze kwaliteit, want ons sterrenrestaurant heeft drie van de vier bordjes gekregen. Weet je dat we ook bekendstaan voor onze wijnselectie? Ons restaurant nabij Maarkedal biedt je alleen de beste Europese keuze.

Maak snel je reservatie

We nodigen je uit om het menu van het beste restaurant in Etikhove, in regio Elzele al eens te bekijken. Maak dan zeker je reservatie en geniet van je gerecht dat met liefde gemaakt is! Neem vandaag nog contact op met ons via het telefoonnummer +32 495 23 73 06 of stuur een e-mail naar info@les-freres-louise.be.

Verstuur het onderstaande formulier indien je nog vragen hebt.

    Les Frères Louise

    162, Rue de Renaix
    7890 Ellezelles
    Route via Google